Leerkrachten, werk mee aan onze enquête over “het niveau van ons onderwijs”

Facebooktwittermail

Daalt het niveau van ons onderwijs ? Of is er integendeel eerder een stijging? Waarover moeten we ons ongerust maken? Waarover kunnen we ons verheugen? Welke rol spelen eindtermen en leerplannen, pedagogische vernieuwingen, culturele en sociale veranderingen in de evolutie van het onderwijspeil?

Deze vragen verdienen beter dan een simplistisch of karikaturaal antwoord.

Daarom hebben we uw hulp nodig. Uw ervaring op de klasvloer is zeer waardevol. Met deze enquête wil de lerarenorganisatie Ovds (Oproep voor een democratische school) de ervaringen en inzichten van vele leerkrachten (en ex-leerkrachten) samen brengen.

Om de enquête ernstig in te vullen vragen we een kwartier van uw tijd.

Op het einde van elk onderdeel is er ruimte voor nuancering, precisering, toelichting. Dit vergt natuurlijk iets méér tijd. U kan de enquête eventueel in stappen invullen (op het einde van een onderdeel klikt u dan op “vooruitgang bewaren en later hervatten”). Als u dus – al dan niet in stappen – ook de “open” vragen kunt beantwoorden, zijn we u dubbel dankbaar. Uw reflecties en getuigenissen dragen in belangrijke mate bij om klaarheid te scheppen. En om voorstellen te formuleren voor een beter onderwijs, een ambitieuze School voor allen.

Om representatief te zijn mikken we op minstens 2000 ingevulde enquêtes. Daarom vragen we u om ook collega’s uit te nodigen de enquête in te vullen.

Klik hier om onze enquête in te vullen !

Bedankt voor uw gewaardeerde medewerking!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here