Op naar het Salon van het Onderwijs

Facebooktwittermail

Het tiende Salon de l’Enseignement heeft in oktober 2003 plaats in Namen. En stel u voor, ook de APED (OVDS) werd uitgenodigd! Jawel, er werd een plaats voorzien naast die voor de “professionelen” (uitgevers, scholen, organisatoren van schoolreizen, enz.).

De organisatoren van het salon schrijven in hun folder: “Onze vereniging is vertrouwd met de moeilijkheden voor het verkopen van de sector en houdt zich bezig met alle details om jullie in de beste omstandigheden in contact te brengen met jullie doelwit”.

Niet overtuigd? Nochtans “De eerste stap is gezet: de professionelen van het onderwijs zijn op het salon, recht tegenover u, wat u in staat stelt om hen kennis te laten maken met uw producten, om hen beter te leren kenen, om hun reacties te bestuderen op jullie vernieuwingen, om hen jullie meer klassieke producten en diensten te leren kennen”.
We aarzelen nog een beetje … .

Het budget van het Salon bedraagt ongeveer 150.000 euro. Moeilijk om daarnaast te grijpen.