Reportage op “Ter Zake” (vrt-tv) van ludieke actie Leuvense leraars “Wij staken voor verbetering”

Facebooktwittermail

Enkele weken geleden hebben leraars uit het secundair onderwijs van het Heilig Hartinstituut te Heverlee de koppen bij elkaar gestoken om na te denken over de “wilde” plannen van de federale (en Vlaamse) regering. Ze hebben een visietekst en bijhorende petitie opgesteld. Op 15 december organiseerden zij een ludieke actie in het Sint-Pieterscollege in Leuven onder het motto: “wij staken voor verbetering”

Reportage op tv

Voor een reportage over deze ludieke actie op “Terzake” (VRT-televisie, 15 december 2014)

Onderteken de petitie

De visietekst staat online zodat iedereen zich kan informeren over wat precies aangeklaagd wordt en waarom de betrokken leraren staken op 15 december.
Je kan er ook lezen wat zij voorstellen, ze trachten immers een constructieve boodschap te brengen.

Sur le même sujet

Samenscholingsactie ‘Staken voor Verbetering’ (Leuven, 15 december) De leerkrachten van meerdere secundaire scholen van Leuven en omstreken kwamen op 15 december om 10u bijeen in de refter van het Sint-Pieterscollege te Leuven om er te “Staken voor Verbetering”. ...